torsdag 13. mai 2010

TOG-turen til Bodø



Turen startet med at vi kom nesten for sent til toget, men med litt hjelp ventet faktisk toget på oss. Vi klager aldri på NSB. Stian koste seg med bento-frokosten sin. Men etter det måtte toget utførskes... grunndig og mange ganger.







Noe av den fantastiske utsikten fra toget.



Mens Merethe ble med Astrid på en annen poliktinikk og ble undersøkt og vurdert, gikk Stian og mamma på visitt på barneavdelingen. Eller som Stian sier: bane aua :)
Dessverre var ingen av "våre" på jobb akkurat da, men vi ble tatt godt imot av de som var der og la igjen en liten hilsen til de som husket oss. Fikk både servering og kos hos ped.Renate på lekestua. Tusen takk for det.





Så var det middagstid og det ble Burger King på oss.



Gattekjøkkenmatt og alt for mye lakris og andre bæsjedrivere krevde et bad og et klesskift... Det blir mer enn bare bremsespor av lakrisbæsj når man sitter i en meitai.
Det ble ikke tid til shopping, men vi rakk marimekko-butikken der vi fant designer smokk til Stian og noen meter blå uniko stoff til mamma :O)




Håper Astrid og Merethe hadde det like fint som oss på turen... Det ble myyye Stian.


Etter at dette bildet ble tatt sovnet Stian av ren utmatelse, men våknet bare etter en time og holdt mamma (og de fleste av medpasasjerene) i aktivitet resten av turen...
Han fant seg fort lekekamerater på toget , både til og fra Bodø, gutter, jenter, ungdommer og voksne. Nei, Stian er ikke rammet av fremmedfrykt.
Vi ble også veldig gode venner med tog(politi)mannen, eller konduktøren som det egentlig heter. Stian mente at han hadde nesten like fin uniform som han selv :O)

Vi var så heldige at vi fikk lov til å være med i kabinen til togføreren! Stian satt på styrebordet og tuuutet etter lyst og behov... det vil si ofte og mye. Men ikke sånn at det ble for mye, selvfølgelig!
Det var veldig vanskelig å komme seg ut fra togføreren, men da vi plutselig og helt uventet kom til en "veeeldig faaarlig S-sviiing" da måtte vi passe oss og forte oss ut for da var det tryggest å sitte på settet vårt sammen med Astrid og Merethe. Helt sant :)

Her er toget som vi reiste med.

2 kommentarer: